На финалната права сме!

· Блог · No Comments

Colour Code – една цветна сграда, намираща се в сърцето на град Варна. Това е проект, събрал в себе си най-доброто от модерното виждане на архитектурата, технологиите и природата. В началото бе просто мечта, която промени нашата гледна точка и направи живота ни малко по-шарен.

Целта ни бе да създадем нещо, което да напомни на хората, че архитектурата не е просто поредния строеж. А взаимодействие между околната среда и хората. Да покажем, че в днешно време все още можем да създадем нещо истинско и значимо.

Като семейството.

Започнахме строителството на Colour Code с надеждата да създадем една нова среда. За всички хора, които копнеят за едно красиво кътче в големия град. Заложихме на най-модерните методи в строителството и качествените материали!

Затова днес сме щастливи да Ви съобщим, че нашето цветно бижу върви към завършване!

Завършихме фасадата и вече работим по градината и беседките. А това означава, че много скоро първите жители на Colour Code ще могат да се нанесат в новите си домове. И да погледнат града от високо! Защото промяната вече е факт. И Вие също можете да усетите. Само трябва да погледнете към Colour Code.

Благодаря Ви, че сте част от нашето красиво бъдеще. Продължете да следите работата ни на сайта ни. А, ако искате да живеете на едно различно място и да притежавате наистина качествено жилище, обадете се и направете оглед още СЕГА!

Очакваме Ви!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

twelve + 17 =