Colour Code – Вашият нов дом Ви очаква

· Блог · No Comments

Благодарение на Вашата подкрепа и приноса на нашия екип, строителният процес по жилищната сграда Colour Code продължава. Мястото е ясно – квартал Бриз, един от най-развиващите се и красиви райони в цяла Варна.

Местоположението е също добре обмислено и избрано, така че да даде на собствениците всичко, от което се нуждаят. В близост се намира „Четвърта езикова гимназия“ – едно от най-предпочитаните училища в целия град сред младежите и родителите. Освен това непосредствено до сградата има магазини, ресторанти и всичко необходимо за спокойния начин на живот на живущите.

Стремежът ни е да създадем една уникална градска среда, в която да се обединят в едно най-новите и модерни технологии и природата. И всичко това е с една единствена цел – да създадем един прекрасен оазис, който да предостави на Вас и семействата Ви най-добрата среда за живеене.

6270 квадратни метра, 19 апартамента, разположени на 4 етажа. Colour Code със сигурност ще надмине и най-смелите Ви очаквания. Защото ние сме помислили и осигурили пространството, от което се нуждаете.

Свържете се с нас чрез контактната форма или на телефон 0894 52 4513.

Кодът за промяната е в нас и ние избираме неговия цвят!

Научете повече за проекта на: www.colourcode.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

8 − 3 =