Colour Code – вече с Акт 14

· Блог · No Comments

Ако следите нашата страница и сте запознати с дейността ни, вероятно вече знаете, че сме се устремили към бъдещето. Вярваме, че градската среда трябва да е приветлива за нашите деца и да не е запълнена единствено с бетон и тухли. А за да живеем в едно по-прекрасно пространство, архитектурата и природата трябва да са в хармония и да се допълват взаимно. Точно това бе целта ни, когато започнахме проекта на Colour Code – да променим гледната точка и да създадем eдна нова среда за обитаване.

Затова работата ни започна още преди началото на строежа – с избора на най-подходящия терен за реализацията му. За това ни помогна и нашият екип от проектанти, строители и архитекти – да съчетаем в едно най-доброто от модерните технологии с нашата визия на околната среда. От първата копка до сега, вървяхме смело напред, трудейки се неуморно за изграждане на едно по-красиво и цветно бъдеще.

Днес с радост можем да Ви съобщим, че първата сграда на Colour Code e вече завършена и има Акт 14. Това разбира се не означава, че ще спрем до тук. Направихме първата голяма крачка към осъществяването на нашата мечта. Но това е само малка част от работата, която трябва да довършим преди да Ви дадем ключовете от Вашите нови домове.
Присъединете се към нас и изберете своя нов цвят! Свържете се с нас на телефон: … и направете заявка за оглед. Уверяваме Ви, че Colour Code е точно това, от което се нуждаете!

Извисете се с нас и станете част от промяната.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

fifteen − twelve =